CatalanEnglishGermanSpanish

CONEIX MALLORCA SENSE FAM, INCA MALLORCA SOLIDÀRIA, FUNDACIÓ DE SOLIDARITAT AMARANTA I CÓM POTS AJUDAR

Des de CAEB promovem el compromís de les empreses de Mallorca amb les persones més vulnerables i desafavorides, fonamentalment a través dels programes “CAEB Facilita”, “Empreses que ajuden” i “Aliança Empresarial contra la pobresa extrema”.

A través de aquestes píldores audiovisuals pots conèixer la tasca de entitats socials que treballen per i per a les persones en risc d’exclusió social, com son Mallorca Sense Fam, Inca Mallorca Solidària i Fundació Amaranta, així com la col·laboració que ofereixen empreses com el Grup Piñero i Pintures i Lacats Toni Planas.

Programa amb finançament del Consell de Mallorca.

————————————————————————————————————————–

Desde CAEB promovemos el compromiso de las empresas de Mallorca con las personas más vulnerables y desfavorecidas, fundamentalmente a través de los programas “CAEB Facilita”, “Empresas que ayudan” y “Alianza Empresarial contra la pobreza extrema”.

A través de estas píldoras audiovisuales puedes conocer la labor de entidades sociales que trabajan por y para las personas en riesgo de exclusión social, como son Mallorca Sense Fam, Inca Mallorca Solidaria y Fundación de Solidaridad Amaranta, así como la colaboración que ofrecen empresas como Grupo Piñero y Pintures i Lacats Toni Planas.

Programa con financiación del Consell de Mallorca.

CONEIX MALLORCA SENSE FAM, INCA MALLORCA SOLIDÀRIA, FUNDACIÓ DE SOLIDARITAT AMARANTA I CÓM POTS AJUDAR

CONOCE MALLORCA SENSE FAM, INCA MALLORCA SOLIDARIA Y FUNDACIÓN DE SOLIDARIDAD AMARANTA Y CÓMO PUEDES AYUDAR

 

Amb finançament de/ Con financiación de: